ПОЛІТИКА ПРИВАТНОСТІ FOODMATE

Востаннє оновлено: 25/05/2020

“Foodmate” (“ми”, “нас” або “наш”) – це веб-сайт для реклами та бронювання гастро-турів в Україні.
Ця Політика Приватності пояснює, як ми опрацьовуємо дані, отримані під час використання веб-сайту

http://foodmate.com.ua

(“Веб-сайт”). Будь ласка, уважно прочитайте Політику Приватності перед використанням
Веб-сайту та перед введенням Ваших персональних даних.

1. Хто ми?

Власником сайту є Фізична особа-підприємець Коростельова Юлія Сергіївна (Реєстраційний номер облікової картки платника податків 3231821646), зареєстрована за адресою Україна, 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки 7а, яка є володільцем даних. Для отримання доступу, зміни або видалення персональних даних, що опрацьовуються на Веб-сайті, ви можете зв’язатися з нами через e-mail  

foodmate.kyiv@gmail.com 

2. Які типи даних обробляються і як вони будуть використовуватися?

Наш Веб-сайт автоматично зберігає дані про ваш пристрій, а також Ви можете добровільно надати інформацію, яка буде використана з різними цілями.

Автоматично ми збираємо

  • IP-адреса, тип та ідентифікаційний номер пристрою, тип браузера, налаштування та широке географічне розташування.
  • Ми обробляємо дані на основі укладення та виконання правочину, необхідного для функціонування Веб-сайту. Ці дані опрацьовує володілець Веб-сайту.
  • Ці дані використовуються для аналітичних та статистичних цілей, а також для покращення роботи Веб-сайту та усунення його недоліків.

Ви добровільно надаєте нам

  • Ім’я, номер телефону та електронну адресу під час реєстрації на тур.
  • Ми опрацьовуємо цю інформацію для подальшого надання послуг та для комунікації з Вами на основі укладення та виконання правочину.
  • Ми опрацьовуємо дані для рекламних цілей на основі вашої згоди. Ознайомтесь з можливістю відмови від згоди у пункті 7 цієї Політики.

3. Як ми поширюємо та розкриваємо дані?

Надаючи послуги, ми можемо поширювати Ваші дані серед третіх осіб (ресторанів, піар, маркетингових та рекламних агенцій, платіжних та шлюзових процесорів тощо).

Зауважте, що компанії, які надають ці послуги, застосовують свої Умови Використання та Політики Приватності. Ми пересилаємо їм дані у безпечний спосіб.

Ми можемо розкрити Ваші дані, коли у нас є офіційний запит державного органу.

Дані, які Ви вводите на нашому Веб-сайті, обробляються в Україні та ЄС. Ми не маємо наміру їх пересилати за межі цих територій. Усі дані зберігаються в Україні.

4. Як ми використовуємо файли cookie?

Файл cookie – це невелика частина даних, що надсилається з Веб-сайту та зберігається на вашому комп’ютері під час перегляду користувачем. Файли cookie, як правило, не дозволяють нам особисто ідентифікувати вас.

Ви можете вимкнути, заблокувати або видалити файли cookie у своєму браузері через налаштування. Будь ласка, ознайомтеся з політикою Браузера, яким ви користуєтесь  (Chrome,
Firefox,
Internet Explorer,
Safari
та
Microsoft Edge, ) для управління файлами cookie.

Якщо Ви вимкнете файли cookie, Ви можете продовжувати користуватися Веб-сайтом та переглядати його сторінки.

5. Як ми обробляємо ваші дані?

Ми проводимо необхідні технічні та організаційні заходи для захисту зібраних даних від несанкціонованої обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, а також заради безпечної передачі даних третім особам. Наприклад, лише наші авторизовані працівники та/або контрактори та/або підрядники мають право доступу до Ваших даних.
Ми зберігаємо Ваші персональні дані впродовж  3 років з моменту їх отримання, якщо інше не передбачено законом. Якщо Ви не контактуєте з нами повторно впродовж 3 років після надання даних, ми видалимо їх.

6. Як ми співпрацюємо з неповнолітніми?

Ми не маємо наміру збирати дані дітей до 16 років. Вони не можуть надавати будь-які персональні дані без дозволу батьків чи опікунів.

Однак, якщо Ви є одним з батьків чи опікунів і переймаєтесь особистими даними Вашої дитини або підопічного, будь ласка, зв’яжіться з нами через
foodmate.kyiv@gmail.com.

7. Як Ви можете керувати своїми персональними даними?

Ви можете надіслати запит на отримання доступу, виправлення, зміну, обмеження або заборону опрацювання, передачу або видалення даних, які були надані нашому Веб-сайту на електронну пошту
foodmate.kyiv@gmail.com.
Ви також можете відкликати свою згоду на обробку ваших даних у будь-який момент, звернувшись за електронною адресою
foodmate.kyiv@gmail.com.

Якщо Ви не отримали відповіді або Ваш запит не виконано, Ви можете написати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини на електронну пошту: omb@ombudsman.gov.ua

8. Як ми оновлюємо цю Політику?

Відносини між Вами та нами регулюються Законом України “Про захист персональних даних”. Ми залишаємо за собою право вносити зміни до цієї Політики в будь-який час у зв’язку зі змінами у законодавстві або змінами функціонування нашого Веб-сайту. Усі оновлення будуть опубліковані в цьому документі. Ми наполегливо рекомендуємо прочитати нашу Політику Приватності та ознайомлюватись з оновленнями.